Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LACUMBRE Guate New Age
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
2 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya geeft de bal voor. Echenique probeert de bal aan de voet te houden. Echenique rent richting de bal. Echenique draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Riabeyo is nu in balbezit. Riabeyo speelt de bal door. Cubria is nu in balbezit. Cubria schiet op doel. Paez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LACUMBRE 37%, Guate New Age 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LACUMBRE - Guate New Age 0:0

46e minuut.
Caballero speelt de bal door. Klungelig pakt Echenique de bal. Hernan maakt een afschuwelijke overtreding. Echenique wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Echenique kan niet meer verder spelen. Valcarcel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Leal is nu in balbezit. Leal geeft een lange en hoge pass. Dorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Caballero passt de bal zonder na te denken. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Chiriboya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valcarcel de bal onder controle te krijgen. Valcarcel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dorta is nu in balbezit. Dorta probeert naar een medespeler te passen. Caballero controleert de bal met de borst. Valcarcel is nu in balbezit. Valcarcel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LACUMBRE 56%, Guate New Age 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LACUMBRE - Guate New Age 0:0