Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Oliveira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuusk met een snelle inworp. Chamizo rent richting de bal. Chamizo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kaba is nu in balbezit. Kaba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oliveira de bal. Roel de Oliveira onderschept slim de pass. Roel de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:1

11e minuut.
Chamizo rent richting de bal. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Kuusk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Ubide bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kuusk rent richting de bal. Kuusk geeft de bal voor. Cubero kopt de bal weg. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:2

23e minuut.
Cubero passt de bal zonder na te denken. Bernat rent richting de bal. Bernat probeert naar een medespeler te passen. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chamizo passt de bal met de wreef. Cubero rent richting de bal. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:3

27e minuut.
Bernat probeert naar een medespeler te passen. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Chamizo rent richting de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:4

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuusk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinulescu geeft een hoge lob. Roel de Oliveira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chamizo de bal. Chamizo speelt de bal door. Cubero heeft problemen om de bal te vangen. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Dieste is nu in balbezit. Kuusk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuusk speelt de bal door. Bernat is nu in balbezit. Bernat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker 80%, Rayo Zona 5 20%.
sokker - Rayo Zona 5 0:4

56e minuut.
Avila trapt de bal weg. Bernat kopt de bal weg. Roel de Oliveira rent richting de bal. Chamizo rent richting de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:5

57e minuut.
Ubide passt de bal in één keer door. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:6

58e minuut.
Enriquez probeert naar een medespeler te passen. Plata rent richting de bal. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:7

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortez komt het veld opgelopen. Küün komt het veld opgelopen. Radojčić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ubide bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero met een sublieme pass. Radojčić rent richting de bal. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kuusk rent richting de bal. Kuusk geeft de bal voor. Daar is Algarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bernat probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cubero de bal. Cubero speelt de bal door. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:8

68e minuut.
Chamizo met een sublieme pass. Varela kan de bal niet met de borst controleren. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:9

71e minuut.
Küün is nu in balbezit. Küün passt de bal in één keer door. Algarra is nu in balbezit. Cubero onderschept slim de pass. Cubero schiet op doel. Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Algarra trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubero rent richting de bal. Cubero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kuusk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Radojčić de bal onder controle te krijgen. Algarra is nu in balbezit. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Avila trapt de bal weg. Cubero is nu in balbezit. Cubero passt de bal in één keer door. Kuusk probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:10

89e minuut.
Küün rent richting de bal. Küün passt de bal in één keer door. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić schiet op doel. Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Rayo Zona 5 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker 86%, Rayo Zona 5 14%.
sokker - Rayo Zona 5 0:11