Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROJITOS CAMPEONES palacios f.c
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Dulac is nu in balbezit. Dulac met een sublieme pass. Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo schiet op doel. Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dulac verovert de bal door een tackle van achteren. Dulac schiet op doel. Swisher probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Swisher neemt de hoekschop. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Parés geeft een lange en hoge pass. Daar is Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parga bereikt de bal nog maar net als eerste. Parga geeft een hoge lob. Galendo krijgt zijn hoofd ertegen. Moreno bokst de bal weg.

24e minuut.
Echevarri is nu in balbezit. Echevarri passt de bal met de wreef. Parés is nu in balbezit. Galendo onderschept slim de pass. Galendo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dulac onderschept slim de pass. Bernal rent richting de bal. Bernal passt de bal met de wreef. Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo schiet op doel. Moreno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ROJITOS CAMPEONES - palacios f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJITOS CAMPEONES 47%, palacios f.c 53%.
ROJITOS CAMPEONES - palacios f.c 0:1

48e minuut.
Checa haalt uit met een fantastische trap. Company kopt de bal weg. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Checa is nu in balbezit. Checa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Alejandro probeert de bal met de borst te controleren. Romero is nu in balbezit. Alejandro onderschept slim de pass. Checa rent richting de bal. Checa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dulac probeert naar een medespeler te passen. Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Checa passt de bal met de wreef. Alejandro is nu in balbezit. Alejandro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Campos onderschept slim de pass. Campos geeft de bal voor. Inworp. Higueras met een snelle inworp. Company geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Parga speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos speelt de bal door. Dulac is nu in balbezit. Dulac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJITOS CAMPEONES 46%, palacios f.c 54%.
ROJITOS CAMPEONES - palacios f.c 0:1