Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zacapa Kabuto FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. Crisostomo is nu in balbezit. Crisostomo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zacapa - Kabuto FC 1:0

14e minuut.
Iglesias geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lone met de inworp. Crisostomo is nu in balbezit. Crisostomo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Amado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Maldonado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zacapa 44%, Kabuto FC 56%.
zacapa - Kabuto FC 1:0

46e minuut.
Crisostomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomo probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iglesias de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Crisostomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomo schiet op doel. Aviles probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zacapa - Kabuto FC 2:0

52e minuut.
Amado passt de bal zonder na te denken. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Crisostomo geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas met een sublieme pass. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zacapa - Kabuto FC 2:1

73e minuut.
Maldonado geeft de bal voor. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibańez is nu in balbezit. Ibańez geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zacapa 33%, Kabuto FC 67%.
zacapa - Kabuto FC 2:1