Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cc ROJITOS CAMPEONES
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Contreras onderschept slim de pass. Gomez probeert naar een medespeler te passen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Contreras de bal onder controle te krijgen. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zartuna onderschept slim de pass. Company kopt de bal weg. Alejandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejandro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Benito geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barros met een snelle inworp. Checa is nu in balbezit. Checa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alejandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejandro passt de bal met de wreef. Checa rent richting de bal. Alejandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejandro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Gomez geeft de bal voor. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - ROJITOS CAMPEONES 1:0

21e minuut.
Cuenca is nu in balbezit. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Regil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Quesada de bal onder controle te krijgen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - ROJITOS CAMPEONES 2:0

32e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibańez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibańez speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cc 47%, ROJITOS CAMPEONES 53%.
real cc - ROJITOS CAMPEONES 2:0

51e minuut.
Cuenca is nu in balbezit. Gomez onderschept slim de pass. Gomez geeft een hoge lob. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Falces controleert de bal met de borst. Falces geeft een hoge lob. Bernal is nu in balbezit. Regil verovert de bal door een tackle van achteren. Regil geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Company geeft een hoge lob. Benito kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Company zal de hoekschop nemen. Benito kopt de bal weg. Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cuenca geeft een hoge lob. Inworp. Gomez met de inworp. Saavedra rent richting de bal. Saavedra geeft een hoge lob. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - ROJITOS CAMPEONES 3:0

80e minuut.
Checa passt de bal met de wreef. Regil rent richting de bal. Bernal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cc 45%, ROJITOS CAMPEONES 55%.
real cc - ROJITOS CAMPEONES 3:0