Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ciudad vieja zacapa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomo onderschept slim de pass. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Lone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabaté probeert naar een medespeler te passen. Paton rent richting de bal. Juárez onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Agüero onderschept slim de pass. Agüero speelt de bal door. Ibańez rent richting de bal. Paton verovert de bal door een tackle van achteren. Paton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amado onderschept slim de pass. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Valencia met een harde bal richting middenveld. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rey krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cosano rent richting de bal. Crisostomo verovert de bal door een tackle van achteren. Crisostomo passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Crisostomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lone rent richting de bal. Sabaté begaat een overtreding. Sabaté krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Forcades geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escribano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Escribano de bal. Escribano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciudad vieja 55%, zacapa 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ciudad vieja - zacapa 0:0

58e minuut.
Inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escribano geeft de bal voor. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Valencia trapt de bal weg. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recatala is nu in balbezit. Recatala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sabaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Lone is nu in balbezit. Lone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciudad vieja 41%, zacapa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ciudad vieja - zacapa 0:0