Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guatelinda real cc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Leonardo geeft een lange en hoge pass. Cienfuegos speelt de bal door. Olivares is nu in balbezit. Olivares draait met de bal, schiet en ... Benito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cid geeft een lange en hoge pass. Daar is Corcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regil is nu in balbezit. Cienfuegos onderschept slim de pass. Cienfuegos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Leonardo kopt de bal weg. Juárez is nu in balbezit. Regil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juárez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Gomez geeft een hoge lob. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Allende is nu in balbezit. Allende haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Echenagusia de bal onder controle te krijgen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatelinda - real cc 0:1

42e minuut.
Conrado verovert de bal door een tackle van achteren. Conrado geeft een hoge lob. Leonardo met een sublieme pass. Echenagusia is nu in balbezit. Echenagusia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Cienfuegos de bal. Regil is nu in balbezit. Met opzet legt Cienfuegos zijn tegenspeler op de grond. Cienfuegos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatelinda 46%, real cc 54%.
Guatelinda - real cc 0:1

47e minuut.
Regil speelt de bal door. Klungelig pakt Juárez de bal. Juárez probeert naar een medespeler te passen. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guatelinda - real cc 1:1

48e minuut.
Echenagusia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Juárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Allende krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares passt de bal zonder na te denken. Conrado met een sublieme pass. Olivares is nu in balbezit. Olivares schiet op doel. Paal!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saez trapt de bal weg van het doel. Echenagusia geeft een lange en hoge pass. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Juárez met een sublieme pass. Cienfuegos is nu in balbezit. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Juárez onderschept slim de pass. Olivares is nu in balbezit. Benito met een sublieme pass. Klungelig pakt Olivares de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Allende bereikt de bal nog maar net als eerste. Allende probeert naar een medespeler te passen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. Ibańez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Quesada probeert de bal aan de voet te houden. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos geeft een hoge lob. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guatelinda - real cc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guatelinda 31%, real cc 69%.
Guatelinda - real cc 1:2