Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cc Guatelinda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Echenagusia geeft de bal voor. Cid heeft problemen om de bal te vangen. Ariz rent richting de bal. Cid onderschept slim de pass. Cid geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cid heeft problemen om de bal te vangen. Allende probeert naar een medespeler te passen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - Guatelinda 1:0

22e minuut.
Regil verovert de bal door een tackle van achteren. Regil geeft de bal voor. Klungelig pakt Cobos de bal. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ... Paal! Allende rent richting de bal. Allende draait met de bal, schiet en ... Saez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - Guatelinda 2:0

24e minuut.
Cobos is nu in balbezit. Cobos geeft de bal voor. Inworp. Gomez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allende geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Juárez probeert naar een medespeler te passen. Regil rent richting de bal. Regil geeft een lange en hoge pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Varillas de bal. Ibańez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibańez passt de bal met de wreef. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. Saez bokst de bal weg. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ... Saez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juárez met een sublieme pass. Allende bereikt de bal nog maar net als eerste. Allende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Juárez rent richting de bal. Juárez met een sublieme pass. Corcos rent richting de bal. Cienfuegos verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cc 52%, Guatelinda 48%.
real cc - Guatelinda 2:0

53e minuut.
Juárez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farias komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Echenagusia passt de bal zonder na te denken. Regil bereikt de bal nog maar net als eerste. Farias probeert naar een medespeler te passen. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - Guatelinda 2:1

64e minuut.
Paoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibańez met een snelle inworp. Allende is nu in balbezit. Allende geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Saenz trapt de bal weg. Cid kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falces met de inworp. Gomez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ariz probeert naar een medespeler te passen. Gomez rent richting de bal. Gomez met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Saez trapt de bal weg van het doel. Olivares probeert de bal met de borst te controleren. Olivares passt de bal zonder na te denken. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real cc - Guatelinda 2:2

81e minuut.
Cid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falces met de inworp. Gomez is nu in balbezit. Gomez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vallecillo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Vallecillo speelt de bal door. Pantrigro heeft problemen om de bal te vangen. Gomez probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cc 47%, Guatelinda 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real cc - Guatelinda 2:2