Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zacapa ROJITOS CAMPEONES
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Juárez passt de bal zonder na te denken. Amado is nu in balbezit. Amado probeert naar een medespeler te passen. Crisostomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomo haalt uit met een fantastische trap. Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zacapa - ROJITOS CAMPEONES 1:0

22e minuut.
Daar is Zartuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisostomo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zartuna ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zartuna naar de kleedkamers voor een vroege douche. Crisostomo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crisostomo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Recatala met de inworp. Crisostomo speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Moreno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juárez kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Forcades is nu in balbezit. Alejandro is nu in balbezit. Alejandro passt de bal in één keer door. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company geeft een lange en hoge pass. Corraliza bokst de bal weg.

38e minuut.
Forcades met de inworp. Amado kan de bal niet met de borst controleren. Amado speelt de bal door. Recatala rent richting de bal. Recatala geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zacapa - ROJITOS CAMPEONES 2:0

44e minuut.
Corraliza speelt de bal door. Bernal kopt de bal weg. Ibańez rent richting de bal. Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Checa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zacapa 58%, ROJITOS CAMPEONES 42%.
zacapa - ROJITOS CAMPEONES 2:0

70e minuut.
Crisostomo passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuenca. Agüero raakt geblesseerd tijdens het duel. Amado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Moreno trapt de bal weg. Juárez rent richting de bal. Juárez passt de bal in één keer door. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Recatala onderschept slim de pass. Recatala geeft de bal voor. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisostomo is nu in balbezit. Crisostomo schiet op doel. Paal! Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Crisostomo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Higueras de bal. Recatala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Recatala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zacapa 39%, ROJITOS CAMPEONES 61%.
zacapa - ROJITOS CAMPEONES 2:0