Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ciudad vieja real cc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cosano is nu in balbezit. Cosano geeft een lange en hoge pass. Daar is Falces, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft de bal voor. Saenz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ariz rent richting de bal. Ariz passt de bal in één keer door. Allende bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cosano rent richting de bal. Allende verovert de bal door een tackle van achteren. Allende speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ciudad vieja - real cc 0:1

41e minuut.
Ariz is nu in balbezit. Cosano onderschept slim de pass. Allende probeert naar een medespeler te passen. Quesada rent richting de bal. Quesada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciudad vieja 60%, real cc 40%.
ciudad vieja - real cc 0:1

54e minuut.
Rey rent richting de bal. Regil onderschept slim de pass. Regil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Allende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allende draait met de bal, schiet en ... Valencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Escribano geeft de bal voor. Cristobal probeert de bal met de borst te controleren. Cristobal passt de bal in één keer door. Paton is nu in balbezit. Paton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciudad vieja 53%, real cc 47%.
ciudad vieja - real cc 0:1