Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROJITOS CAMPEONES Kabuto FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Doeltrap. Moreno met een harde bal richting middenveld. Conejos kopt de bal weg. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Clemente geeft een hoge lob. Vargas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Higueras. Higueras krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas met een sublieme pass. Klungelig pakt Godinez de bal. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Requena is nu in balbezit. Requena passt de bal met de wreef. Clemente rent richting de bal. Alejandro onderschept slim de pass. Alejandro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Barros onderschept slim de pass. Coronado onderschept slim de pass. Coronado probeert naar een medespeler te passen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROJITOS CAMPEONES - Kabuto FC 0:1

41e minuut.
Bernal speelt de bal door. Checa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alejandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Checa rent richting de bal. Checa schiet op doel. Alarcon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Checa probeert naar een medespeler te passen. Bernal rent richting de bal. Bernal speelt de bal door. Checa is nu in balbezit. Checa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJITOS CAMPEONES 50%, Kabuto FC 50%.
ROJITOS CAMPEONES - Kabuto FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROJITOS CAMPEONES 42%, Kabuto FC 58%.
ROJITOS CAMPEONES - Kabuto FC 0:1