Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cc zacapa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Allende met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Quesada passt de bal met de wreef. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Regil kopt de bal weg. Allende rent richting de bal. Allende passt de bal zonder na te denken. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - zacapa 1:0

10e minuut.
Corcos geeft een hoge lob. Ibańez heeft problemen om de bal te vangen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Corraliza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - zacapa 2:0

13e minuut.
Crisostomo met een sublieme pass. Lone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lone geeft een lange en hoge pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Saenz bokst de bal weg.

22e minuut.
Gomez met de inworp. Allende bereikt de bal nog maar net als eerste. Allende geeft de bal voor. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Regil heeft problemen om de bal te vangen. Crisostomo is nu in balbezit. Crisostomo passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amado rent richting de bal. Allende begaat een overtreding. Amado raakt geblesseerd tijdens het duel. Clemente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Saenz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cc 51%, zacapa 49%.
real cc - zacapa 2:0

53e minuut.
Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez geeft een lange en hoge pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - zacapa 3:0

55e minuut.
Amado rent richting de bal. Ibańez onderschept slim de pass. Ibańez probeert naar een medespeler te passen. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Regil is nu in balbezit. Regil probeert naar een medespeler te passen. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Forcades is nu in balbezit. Forcades geeft een lange en hoge pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Allende verovert de bal door een tackle van achteren. Allende passt de bal in één keer door. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... Ibańez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corraliza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivares heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
real cc - zacapa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cc 53%, zacapa 47%.
real cc - zacapa 4:0