Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabuto FC real cc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos passt de bal zonder na te denken. Cristobal rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hurtado de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabuto FC - real cc 1:0

14e minuut.
Clemente rent richting de bal. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Regil met een sublieme pass. Ibańez is nu in balbezit. Ibańez speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Quesada schiet op doel. Alarcon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Conejos met een sublieme pass. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een lange en hoge pass. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabuto FC - real cc 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Quesada de bal. Iglesias rent richting de bal. Quesada onderschept slim de pass. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Alarcon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabuto FC - real cc 2:1

26e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra is nu in balbezit. Clemente maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Clemente moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Clemente schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Saavedra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Cienfuegos geeft de bal voor. Maldonado is nu in balbezit. Cristobal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cristobal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Ariz geeft de bal voor. Inworp. Vargas met een snelle inworp. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Saenz trapt de bal weg van het doel. Saavedra kopt de bal weg. Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ibańez kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Coronado ... Strafschop! Coronado krijgt een gele kaart. Saavedra roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saavedra kan niet meer verder spelen. Allende komt het veld opgelopen. Quesada neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kabuto FC - real cc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabuto FC 54%, real cc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabuto FC - real cc 2:2

55e minuut.
Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos geeft de bal voor. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Quesada passt de bal zonder na te denken. Gomez is nu in balbezit. Gomez probeert naar een medespeler te passen. Allende rent richting de bal. Allende draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Allende onderschept slim de pass. Quesada is nu in balbezit. Allende rent richting de bal. Allende draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabuto FC - real cc 2:3

74e minuut.
Falces onderschept slim de pass. Falces speelt de bal door. Conejos speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Corcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kabuto FC - real cc 3:3

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Quesada de bal onder controle te krijgen. Allende rent richting de bal. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Allende onderschept slim de pass. Allende haalt uit met een fantastische trap. Alarcon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabuto FC 48%, real cc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabuto FC - real cc 3:3