Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZEMLOTRES alonsoxabi314@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Milinić is nu in balbezit. Trivić is nu in balbezit. Milinić verovert de bal door een tackle van achteren. Milinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZEMLOTRES - alonsoxabi314@yahoo.com 0:1

18e minuut.
Svorcan probeert naar een medespeler te passen. Kolašinac rent richting de bal. Kostić begaat een overtreding. Kostić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Mrakić de bal. Kostić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrakić raakt geblesseerd tijdens het duel. Muminović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Poleksić probeert de bal met de borst te controleren. Bjelica rent richting de bal. Bjelica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Svorcan rent richting de bal. Svorcan passt de bal zonder na te denken. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZEMLOTRES - alonsoxabi314@yahoo.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 45%, alonsoxabi314@yahoo.com 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZEMLOTRES - alonsoxabi314@yahoo.com 1:1

52e minuut.
Klungelig pakt Radenović de bal. Radenović geeft de bal voor. Kaženegra is nu in balbezit. Milinić rent richting de bal. Milinić draait met de bal, schiet en ... Ćirković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pandurević met de inworp. Radenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrakić krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Radenović rent richting de bal. Radenović passt de bal in één keer door. Kostić met een sublieme pass. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Svorcan onderschept slim de pass. Svorcan passt de bal zonder na te denken. Bjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rafailović controleert de bal met de borst. Kolašinac rent richting de bal. Rafailović begaat een overtreding. Rafailović krijgt een gele kaart. Kolašinac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kolašinac kan niet meer verder spelen. Ilić komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bjelica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kilibarda komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ilić probeert naar een medespeler te passen. Saveljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveljić met een sublieme pass. Muminović is nu in balbezit. Muminović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 50%, alonsoxabi314@yahoo.com 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZEMLOTRES - alonsoxabi314@yahoo.com 1:1