Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decic crvena zvijezda
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Vukoje rent richting de bal. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje onderschept slim de pass. Vukoje schiet op doel. Sredić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milašinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Decic - crvena zvijezda 0:1

26e minuut.
Boreta verovert de bal door een tackle van achteren. Boreta passt de bal in één keer door. Sakić heeft problemen om de bal te vangen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić begaat een overtreding. Vukić krijgt een gele kaart. Boreta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boreta met een snel genomen vrije trap. Savović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vukadinović geeft de bal voor. Jezdimirović rent richting de bal. Parezanović maakt een afschuwelijke overtreding. Parezanović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decic 44%, crvena zvijezda 56%.
Decic - crvena zvijezda 0:1

86e minuut.
Miličić rent richting de bal. Mileusnić verovert de bal door een tackle van achteren. Mileusnić geeft de bal voor. Vukoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje schiet op doel. Milašinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukoje rent richting de bal. Vukoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decic - crvena zvijezda 0:2

88e minuut.
Stamenić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ikonić de bal. Vukoje verovert de bal door een tackle van achteren. Vukoje haalt uit met een fantastische trap. Milašinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decic 59%, crvena zvijezda 41%.
Decic - crvena zvijezda 0:2