Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crvena zvijezda Decic
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Jezdimirović heeft problemen om de bal te vangen. Miličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Vukoje rent richting de bal. Vukoje haalt uit met een fantastische trap. Milašinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Maksimović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belada bereikt de bal nog maar net als eerste. Belada passt de bal zonder na te denken. Daar is Vukoje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukoje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mileusnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličić probeert naar een medespeler te passen. Sredić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje verovert de bal door een tackle van achteren. Vukoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - Decic 1:0

27e minuut.
Milošević passt de bal in één keer door. Mileusnić is nu in balbezit. Mileusnić speelt de bal door. Vukoje is nu in balbezit. Vukoje schiet op doel. Milašinović bokst de bal weg.

42e minuut.
Mikulić heeft problemen om de bal te vangen. Avram is nu in balbezit. Mikulić maakt een afschuwelijke overtreding. Mikulić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 39%, Decic 61%.
crvena zvijezda - Decic 1:0

59e minuut.
Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović geeft een lange en hoge pass. Ribić controleert de bal met de borst. Belada rent richting de bal. Belada met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Milašinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Miličić onderschept slim de pass. Miličić geeft de bal voor. Savović is nu in balbezit. Avram onderschept slim de pass. Avram schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vukadinović geeft een lange en hoge pass. Vicković probeert de bal met de borst te controleren. Novačić is nu in balbezit. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - Decic 2:0

83e minuut.
Vukoje rent richting de bal. Jezdimirović is nu in balbezit. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje verovert de bal door een tackle van achteren. Vukoje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 31%, Decic 69%.
crvena zvijezda - Decic 2:0