Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZEMLOTRES AKAMNE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Muminović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitić geeft de bal voor. Daar is Živojinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saveljić is nu in balbezit. Saveljić draait met de bal, schiet en ... Vujnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Riković met een snelle inworp. Kitić is nu in balbezit. Mrvaljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrvaljević krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kitić verovert de bal door een tackle van achteren. Kitić geeft de bal voor. Kaženegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović verovert de bal door een tackle van achteren. Mićović draait met de bal, schiet en ... Ćirković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Živanović probeert naar een medespeler te passen. Jerić is nu in balbezit. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kaženegra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Živanović probeert naar een medespeler te passen. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaženegra onderschept slim de pass. Mićović verovert de bal door een tackle van achteren. Mićović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Živanović passt de bal zonder na te denken. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić passt de bal in één keer door. Mićović rent richting de bal. Mićović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kitić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ilić komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Muminović heeft problemen om de bal te vangen. Jerić rent richting de bal. Jerić speelt de bal door. Mićović is nu in balbezit. Mićović haalt uit met een fantastische trap. Ćirković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZEMLOTRES - AKAMNE 0:1

36e minuut.
Kolašinac rent richting de bal. Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Mrvaljević heeft problemen om de bal te vangen. Ilić is nu in balbezit. Ilić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 67%, AKAMNE 33%.
ZEMLOTRES - AKAMNE 0:1

50e minuut.
Bjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandić onderschept slim de pass. Mandić passt de bal met de wreef. Jerić is nu in balbezit. Jerić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZEMLOTRES - AKAMNE 0:2

52e minuut.
Muminović geeft een lange en hoge pass. Daar is Baštrica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelica haalt uit met een fantastische trap. Vujnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZEMLOTRES - AKAMNE 1:2

65e minuut.
Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živanović met een snelle inworp. Jerić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Mrvaljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilić met een sublieme pass. Bjelica rent richting de bal. Mrakić rent richting de bal. Mrakić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 51%, AKAMNE 49%.
ZEMLOTRES - AKAMNE 1:2