Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAMNE ZEMLOTRES
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandić speelt de bal door. Mićović rent richting de bal. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Saveljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveljić geeft een hoge lob. Daar is Mandić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - ZEMLOTRES 0:1

15e minuut.
Jerić speelt de bal door. Baštrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštrica geeft een lange en hoge pass. Mrakić probeert de bal met de borst te controleren. Mrakić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mrakić heeft problemen om de bal te vangen. Bjelica is nu in balbezit. Mrakić rent richting de bal. Mrakić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - ZEMLOTRES 0:2

20e minuut.
Riković met een snelle inworp. Muminović rent richting de bal. Muminović passt de bal zonder na te denken. Bjelica rent richting de bal. Bjelica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vujnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Muminović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muminović met een sublieme pass. Bjelica rent richting de bal. Bjelica draait met de bal, schiet en ... Milinović probeert de bal aan de voet te houden. Vujnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - ZEMLOTRES 0:3

32e minuut.
Živanović kopt de bal weg. Baštrica heeft problemen om de bal te vangen. Šarac is nu in balbezit. Mrakić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrakić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujnić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jerić de bal. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mrakić onderschept slim de pass. Mrvaljević is nu in balbezit. Mrakić is nu in balbezit. Bjelica is nu in balbezit. Bjelica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 62%, ZEMLOTRES 38%.
AKAMNE - ZEMLOTRES 0:3

49e minuut.
Bjelica rent richting de bal. Mrakić is nu in balbezit. Bjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić rent richting de bal. Mrakić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - ZEMLOTRES 0:4

57e minuut.
Saveljić met de inworp. Mrakić is nu in balbezit. Šarac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šarac krijgt een gele kaart. Mrakić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mrakić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Saveljić met een sublieme pass. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić geeft een lange en hoge pass. Kitić rent richting de bal. Kitić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mrakić is nu in balbezit. Mandić is nu in balbezit. Mrakić maakt een afschuwelijke overtreding. Mrakić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vujnić met een sublieme pass. Jerić kopt de bal weg. Trivić is nu in balbezit. Mićović onderschept slim de pass. Mićović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Muminović is nu in balbezit. Muminović met een sublieme pass. Kolašinac rent richting de bal. Kolašinac geeft de bal voor. Daar is Milinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 62%, ZEMLOTRES 38%.
AKAMNE - ZEMLOTRES 0:4