Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wolves Decic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Milenić is nu in balbezit. Milenić geeft een lange en hoge pass. Miličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić onderschept slim de pass. Pavić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Boreta verovert de bal door een tackle van achteren. Boreta probeert naar een medespeler te passen. Ribić rent richting de bal. Pavić onderschept slim de pass. Pavić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ikonić passt de bal zonder na te denken. Stamenić rent richting de bal. Dugonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolves 46%, Decic 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wolves - Decic 0:0

67e minuut.
Novačić is nu in balbezit. Vicković met een sublieme pass. Pecelj rent richting de bal. Boreta is nu in balbezit. Boreta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sredić trapt de bal weg. Stamenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonjić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dugonjić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolves 47%, Decic 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wolves - Decic 0:0