Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crvena zvijezda ZEMLOTRES
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Muminović bereikt de bal nog maar net als eerste. Muminović geeft een lange en hoge pass. Daar is Bjelica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrakić rent richting de bal. Mrakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mikulić geeft een hoge lob. Inworp. Ilić met de inworp. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Damjanac de bal onder controle te krijgen. Vukoje rent richting de bal. Kolašinac is nu in balbezit. Vukoje verovert de bal door een tackle van achteren. Vukoje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 48%, ZEMLOTRES 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crvena zvijezda - ZEMLOTRES 0:0

51e minuut.
Bjelica schiet op doel. Saveljić controleert de bal met de borst. Savović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saveljić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrakić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - ZEMLOTRES 0:1

52e minuut.
Bjelica rent richting de bal. Klungelig pakt Mrakić de bal. Bjelica is nu in balbezit. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mrakić kopt de bal weg. Bjelica is nu in balbezit. Savović onderschept slim de pass. Mrakić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrakić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kolašinac heeft problemen om de bal te vangen. Belada rent richting de bal. Belada passt de bal met de wreef. Vukoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Muminović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kilibarda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 49%, ZEMLOTRES 51%.
crvena zvijezda - ZEMLOTRES 0:1