Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAMNE Atletiko PV
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dragić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragić geeft een hoge lob. Ćorović speelt de bal door. Marković heeft problemen om de bal te vangen. Marković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - Atletiko PV 0:1

8e minuut.
Šarac met een sublieme pass. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mićović raakt geblesseerd tijdens het duel. Jerić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKAMNE - Atletiko PV 1:1

11e minuut.
Smiljanić met een sublieme pass. Ćorović is nu in balbezit. Ćorović geeft een hoge lob. Milinović probeert de bal met de borst te controleren. Marković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - Atletiko PV 1:2

15e minuut.
Dragić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mićović rent richting de bal. Mićović haalt uit met een fantastische trap. Simović verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKAMNE - Atletiko PV 2:2

18e minuut.
Dragić geeft een lange en hoge pass. Đaković rent richting de bal. Đaković geeft een lange en hoge pass. Marković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - Atletiko PV 2:3

24e minuut.
Dragić is nu in balbezit. Jerić onderschept slim de pass. Jerić met een sublieme pass. Mićović rent richting de bal. Mićović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mrvaljević rent richting de bal. Obrenović probeert naar een medespeler te passen. Savanović rent richting de bal. Marković rent richting de bal. Marković draait met de bal, schiet en ... Vujnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - Atletiko PV 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 45%, Atletiko PV 55%.
AKAMNE - Atletiko PV 2:4

50e minuut.
Mandić met een snelle inworp. Štulanović geeft een hoge lob. Smiljanić heeft problemen om de bal te vangen. Živanović rent richting de bal. Živanović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 38%, Atletiko PV 62%.
AKAMNE - Atletiko PV 2:4