Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prometheus Decic
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ribić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripić onderschept slim de pass. Tripić passt de bal met de wreef. Šurbatović rent richting de bal. Šurbatović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lojović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tripić rent richting de bal. Ribić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tripić verovert de bal door een tackle van achteren. Tripić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vidojević verovert de bal door een tackle van achteren. Miličić verovert de bal door een tackle van achteren. Miličić probeert naar een medespeler te passen. Šurbatović is nu in balbezit. Šurbatović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prometheus 41%, Decic 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prometheus - Decic 0:0

52e minuut.
Ribić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parezanović komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Stamenić is nu in balbezit. Vidojević verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stamenić. Stamenić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Novačić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pejić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tripić is nu in balbezit. Tripić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prometheus 47%, Decic 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Prometheus - Decic 0:0