Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZEMLOTRES FC Wolves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ilić is nu in balbezit. Pavić verovert de bal door een tackle van achteren. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić is nu in balbezit. Đorđić rent richting de bal. Đorđić schiet op doel. Ćirković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZEMLOTRES - FC Wolves 0:1

44e minuut.
Mrakić probeert naar een medespeler te passen. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić probeert naar een medespeler te passen. Pavić is nu in balbezit. Pavić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 56%, FC Wolves 44%.
ZEMLOTRES - FC Wolves 0:1

51e minuut.
Gavrić is nu in balbezit. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić is nu in balbezit. Đorđić rent richting de bal. Đorđić haalt uit met een fantastische trap. Ćirković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Saveljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveljić speelt de bal door. Bjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Borota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZEMLOTRES - FC Wolves 1:1

75e minuut.
Đorđić kopt de bal weg. Kolašinac is nu in balbezit. Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Saveljić rent richting de bal. Saveljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 41%, FC Wolves 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZEMLOTRES - FC Wolves 1:1