Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wolves ZEMLOTRES
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Trivić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đorđić rent richting de bal. Đorđić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Muminović rent richting de bal. Muminović geeft een lange en hoge pass. Mirović rent richting de bal. Bjelica onderschept slim de pass. Bjelica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Muminović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavić. Muminović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muminović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pejković probeert de bal met de borst te controleren. Bjelica rent richting de bal. Bjelica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Muminović rent richting de bal. Muminović passt de bal zonder na te denken. Bjelica heeft problemen om de bal te vangen. Bjelica draait met de bal, schiet en ... Borota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolves 48%, ZEMLOTRES 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wolves - ZEMLOTRES 0:0

53e minuut.
Dugonjić rent richting de bal. Mrakić verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiparip bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ubiparip is nu in balbezit. Muminović onderschept slim de pass. Mrakić rent richting de bal. Bjelica rent richting de bal. Bjelica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kolašinac controleert de bal met de borst. Kolašinac probeert naar een medespeler te passen. Muminović met een sublieme pass. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić draait met de bal, schiet en ... Borota bokst de bal weg.

77e minuut.
Trivić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milenić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolves - ZEMLOTRES 1:0

79e minuut.
Ubiparip geeft de bal voor. Vasojević met een sublieme pass. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolves - ZEMLOTRES 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolves 72%, ZEMLOTRES 28%.
FC Wolves - ZEMLOTRES 2:0