Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crvena zvijezda alonsoxabi314@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Radenović is nu in balbezit. Belada verovert de bal door een tackle van achteren. Belada speelt de bal door. Vukoje rent richting de bal. Vukoje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Đoković de bal. Đoković speelt de bal door. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić draait met de bal, schiet en ... Bujošević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - alonsoxabi314@yahoo.com 0:1

41e minuut.
Radenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenović geeft een lange en hoge pass. Mikulić rent richting de bal. Rosandić onderschept slim de pass. Rosandić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 56%, alonsoxabi314@yahoo.com 44%.
crvena zvijezda - alonsoxabi314@yahoo.com 0:1

51e minuut.
Kostić is nu in balbezit. Kostić met een sublieme pass. Milinić is nu in balbezit. Milinić draait met de bal, schiet en ... Savović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Poleksić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vukić met de inworp. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marinković geeft de bal voor. Kostić is nu in balbezit. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - alonsoxabi314@yahoo.com 0:2

86e minuut.
Belada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pandurević de bal. Pandurević geeft een lange en hoge pass. Milinić rent richting de bal. Milinić schiet op doel. Bujošević bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 45%, alonsoxabi314@yahoo.com 55%.
crvena zvijezda - alonsoxabi314@yahoo.com 0:2