Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAMNE Decic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Stamenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šarac verovert de bal door een tackle van achteren. Šarac met een sublieme pass. Mićović rent richting de bal. Mićović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mrvaljević rent richting de bal. Milošević verovert de bal door een tackle van achteren. Milošević probeert naar een medespeler te passen. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - Decic 0:1

14e minuut.
Živojinović is nu in balbezit. Živojinović geeft een lange en hoge pass. Mićović is nu in balbezit. Jerić rent richting de bal. Jerić draait met de bal, schiet en ... Milašinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Stamenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić onderschept slim de pass. Jerić geeft een hoge lob. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sredić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živanović met een snelle inworp. Jerić is nu in balbezit. Jerić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 47%, Decic 53%.
AKAMNE - Decic 0:1

59e minuut.
Milinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinović geeft de bal voor. Vicković kopt de bal weg. Mrvaljević rent richting de bal. Mrvaljević geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Novačić geeft de bal voor. Daar is Mandić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Stamenić zijn tegenspeler op de grond. Stamenić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 39%, Decic 61%.
AKAMNE - Decic 0:1