Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decic AKAMNE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Šarac de bal. Šarac speelt de bal door. Mićović is nu in balbezit. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Decic - AKAMNE 0:1

13e minuut.
Jerić speelt de bal door. Mićović heeft problemen om de bal te vangen. Miličić rent richting de bal. Mićović onderschept slim de pass. Mićović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Decic - AKAMNE 0:2

25e minuut.
Jerić rent richting de bal. Miličić verovert de bal door een tackle van achteren. Miličić speelt de bal door. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Maksimović verovert de bal door een tackle van achteren. Maksimović met een sublieme pass. Stamenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamenić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ribić kopt de bal weg. Maksimović rent richting de bal. Maksimović geeft een lange en hoge pass. Miličić is nu in balbezit. Miličić schiet op doel. Vujnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Štulanović kopt de bal weg. Štulanović geeft de bal voor. Ribić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović verovert de bal door een tackle van achteren. Mićović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decic 51%, AKAMNE 49%.
Decic - AKAMNE 0:2

56e minuut.
Stamenić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Živanović kopt de bal weg. Šarac heeft problemen om de bal te vangen. Stamenić is nu in balbezit. Stamenić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sredić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jerić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićović is nu in balbezit. Mićović draait met de bal, schiet en ... Milašinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decic - AKAMNE 0:3

67e minuut.
Stamenić is nu in balbezit. Mićović rent richting de bal. Stamenić verovert de bal door een tackle van achteren. Jerić verovert de bal door een tackle van achteren. Jerić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Miličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miličić geeft een hoge lob. Daar is Milinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decic 62%, AKAMNE 38%.
Decic - AKAMNE 0:3