Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAMNE FC Wolves
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Štulanović is nu in balbezit. Štulanović passt de bal in één keer door. Đorđić probeert naar een medespeler te passen. Pavić rent richting de bal. Pavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pecelj verovert de bal door een tackle van achteren. Pecelj geeft een hoge lob. Daar is Baštrica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavić rent richting de bal. Pavić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pecelj rent richting de bal. Jerić onderschept slim de pass. Jerić geeft een lange en hoge pass. Štulanović rent richting de bal. Štulanović geeft een lange en hoge pass. Borota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Živanović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - FC Wolves 1:0

15e minuut.
Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonjić rent richting de bal. Mićović onderschept slim de pass. Mićović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Živanović de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živanović met de inworp. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Živanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerić is nu in balbezit. Jerić geeft een hoge lob. Štulanović rent richting de bal. Štulanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Štulanović speelt de bal door. Ubiparip is nu in balbezit. Mićović onderschept slim de pass. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 36%, FC Wolves 64%.
AKAMNE - FC Wolves 1:0

53e minuut.
Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić geeft de bal voor. Daar is Milinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavić rent richting de bal. Pavić draait met de bal, schiet en ... Vujnić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKAMNE - FC Wolves 1:1

63e minuut.
Šarac passt de bal met de wreef. Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović heeft problemen om de bal te vangen. Jerić is nu in balbezit. Jerić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - FC Wolves 2:1

67e minuut.
Jerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecelj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasojević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Milinović geeft een lange en hoge pass. Pejković probeert de bal aan de voet te houden. Mićović is nu in balbezit. Mićović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAMNE - FC Wolves 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAMNE 42%, FC Wolves 58%.
AKAMNE - FC Wolves 3:1