Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crvena zvijezda FC Prometheus
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Pejić met een snelle inworp. Tripić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tripić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tripić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Vidojević is nu in balbezit. Belada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojević maakt een afschuwelijke overtreding. Vidojević krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Belada rent richting de bal. Belada speelt de bal door. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović onderschept slim de pass. Jezdimirović draait met de bal, schiet en ... Jakšić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Vukoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje onderschept slim de pass. Vukoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - FC Prometheus 1:0

41e minuut.
Sakić geeft een hoge lob. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić passt de bal met de wreef. Tripić rent richting de bal. Tripić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 58%, FC Prometheus 42%.
crvena zvijezda - FC Prometheus 1:0

55e minuut.
Ćipranić kopt de bal weg. Jezdimirović rent richting de bal. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Damjanac kopt de bal weg. Đukić is nu in balbezit. Vidojević begaat een overtreding. Vidojević krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Damjanac rent richting de bal. Damjanac geeft een hoge lob. Vukoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukoje schiet op doel. Jakšić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - FC Prometheus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 34%, FC Prometheus 66%.
crvena zvijezda - FC Prometheus 2:0