Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
crvena zvijezda AKAMNE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Baštrica passt de bal in één keer door. Štulanović heeft problemen om de bal te vangen. Štulanović passt de bal met de wreef. Vitković rent richting de bal. Vitković draait met de bal, schiet en ... Raspudić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Đoković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štulanović. Đoković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đoković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukoje heeft problemen om de bal te vangen. Milinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milinović krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Jezdimirović passt de bal in één keer door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac probeert naar een medespeler te passen. Jezdimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezdimirović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Damjanac geeft een lange en hoge pass. Milinović rent richting de bal. Jezdimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Jezdimirović haalt uit met een fantastische trap. Vukoje probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jerić rent richting de bal. Jerić passt de bal met de wreef. Vitković rent richting de bal. Vitković draait met de bal, schiet en ... Raspudić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
crvena zvijezda - AKAMNE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 50%, AKAMNE 50%.
crvena zvijezda - AKAMNE 0:1

49e minuut.
Jerić speelt de bal door. Vitković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savović. Vitković raakt geblesseerd tijdens het duel. Mandić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mandić met een sublieme pass. Štulanović rent richting de bal. Štulanović met een sublieme pass. Vitković rent richting de bal. Vitković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Mandić passt de bal zonder na te denken. Đoković is nu in balbezit. Jerić verovert de bal door een tackle van achteren. Jerić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jezdimirović kopt de bal weg. Mrvaljević heeft problemen om de bal te vangen. Mandić is nu in balbezit. Vukoje onderschept slim de pass. Vukoje schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
crvena zvijezda - AKAMNE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crvena zvijezda 47%, AKAMNE 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
crvena zvijezda - AKAMNE 1:1