Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZEMLOTRES Atletiko PV
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kitić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrakić is nu in balbezit. Dragić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mrakić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrakić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ZEMLOTRES - Atletiko PV 1:0

4e minuut.
Gavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrić geeft de bal voor. Simović kopt de bal weg. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić draait met de bal, schiet en ... Vukašinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZEMLOTRES - Atletiko PV 2:0

10e minuut.
Gavrić geeft de bal voor. Ilić kopt de bal weg. Mrakić rent richting de bal. Mrakić schiet op doel. Simović kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bjelica is nu in balbezit. Bjelica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Dragić geeft een lange en hoge pass. Riković kopt de bal weg. Miljanović heeft problemen om de bal te vangen. Ilić onderschept slim de pass. Ilić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 34%, Atletiko PV 66%.
ZEMLOTRES - Atletiko PV 2:0

56e minuut.
Gavrić met een snelle inworp. Kolašinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolašinac speelt de bal door. Bjelica is nu in balbezit. Bjelica draait met de bal, schiet en ... Vukašinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kitić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZEMLOTRES 57%, Atletiko PV 43%.
ZEMLOTRES - Atletiko PV 2:0