Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alonsoxabi314@yahoo.com Decic
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Radenović is nu in balbezit. Ikonić onderschept slim de pass. Stamenić rent richting de bal. Stamenić schiet op doel. Despotović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 0:1

3e minuut.
Miličić passt de bal met de wreef. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamenić onderschept slim de pass. Stamenić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 0:2

11e minuut.
Miličić passt de bal met de wreef. Marinković is nu in balbezit. Ikonić verovert de bal door een tackle van achteren. Ikonić schiet op doel. Despotović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 0:3

22e minuut.
Radenović geeft een hoge lob. Mitrinović is nu in balbezit. Mitrinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sredić geeft de bal voor. Inworp. Rosandić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Milašinović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milinić springt en kopt de bal. Parezanović controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 1:3

27e minuut.
Radenović is nu in balbezit. Kostić rent richting de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Milinić is nu in balbezit. Milinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 2:3

37e minuut.
Pandurević met een sublieme pass. Kalajdžić heeft problemen om de bal te vangen. Poleksić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamenić rent richting de bal. Stamenić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Radenović geeft een hoge lob. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. Milašinović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alonsoxabi314@yahoo.com 37%, Decic 63%.
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 2:3

62e minuut.
Vukadinović speelt de bal door. Rafailović is nu in balbezit. Rafailović geeft een hoge lob. Rosandić is nu in balbezit. Rosandić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Milašinović trapt de bal weg van het doel. Radenović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ikonić. Ikonić krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Mitrinović probeert de bal met de borst te controleren. Mitrinović geeft een lange en hoge pass. Rosandić kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 3:3

67e minuut.
Ikonić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal zonder na te denken. Milinić is nu in balbezit. Milinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alonsoxabi314@yahoo.com 38%, Decic 62%.
alonsoxabi314@yahoo.com - Decic 4:3