Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
penta campion super once
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Echeberri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eaton speelt de bal door. Chicote bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco is nu in balbezit. Saco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chicote is nu in balbezit. Zarco verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria rent richting de bal. Saco rent richting de bal. Saco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Swisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Swisher passt de bal zonder na te denken. Hirales rent richting de bal. Hirales draait met de bal, schiet en ... Barros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
penta campion - super once 1:0

30e minuut.
Ayala passt de bal zonder na te denken. Eaton rent richting de bal. Eaton passt de bal met de wreef. Chicote is nu in balbezit. Chicote schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zarco passt de bal in één keer door. Swisher rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duarte. Duarte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penta campion 49%, super once 51%.
penta campion - super once 1:0

48e minuut.
Echeberri speelt de bal door. Chicote is nu in balbezit. Zarco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zarco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chicote raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Bravo trapt de bal weg. Swisher kopt de bal weg. Klungelig pakt Arraiza de bal. Hirales is nu in balbezit. Hirales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chicote raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dosil komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Eaton is nu in balbezit. Swisher rent richting de bal. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosil rent richting de bal. Dosil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Inworp. Ayala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telleria is nu in balbezit. Dosil verovert de bal door een tackle van achteren. Dosil geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: penta campion 66%, super once 34%.
penta campion - super once 1:0