Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guaje kenya under 21
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Oyuga rent richting de bal. Rutu speelt de bal door. Oracho is nu in balbezit. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guaje - kenya under 21 1:0

14e minuut.
Kibaki verovert de bal door een tackle van achteren. Kibaki passt de bal met de wreef. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo schiet op doel. Kiptanui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
guaje - kenya under 21 1:1

20e minuut.
Shikubu rent richting de bal. Kibaki onderschept slim de pass. Kibaki met een sublieme pass. Bayo is nu in balbezit. Bayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Oyuga rent richting de bal. Kibaki met een sublieme pass. Shikubu is nu in balbezit. Ndugo verovert de bal door een tackle van achteren. Ndugo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oracho kopt de bal weg. Oyuga heeft problemen om de bal te vangen. Kibaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaje 47%, kenya under 21 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guaje - kenya under 21 1:1

47e minuut.
Rutu geeft de bal voor. Ndururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah geeft een lange en hoge pass. Oracho maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutu begaat een overtreding. Sang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sang met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Gichonga de bal. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Barsosio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutu geeft een lange en hoge pass. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Oyuga rent richting de bal. Kibaki probeert naar een medespeler te passen. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oracho rent richting de bal. Gacharia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oracho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Konchellah neemt zijn aanloop. Chesire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
guaje - kenya under 21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaje 49%, kenya under 21 51%.
guaje - kenya under 21 2:1