Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Warriors Watha Wazungu
Normal Tactiek 541
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mugo geeft een hoge lob. Inworp. Abol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gressó is nu in balbezit. Gressó geeft de bal voor. Anihla bokst de bal weg. MacLennan rent richting de bal. MacLennan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Warriors - Watha Wazungu 0:1

17e minuut.
Abol rent richting de bal. Abol passt de bal zonder na te denken. Daar is Gressó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirwa rent richting de bal. Kirwa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ochieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa passt de bal in één keer door. MacLennan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLennan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Adumbe geeft de bal voor. Ndugo heeft problemen om de bal te vangen. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa passt de bal met de wreef. Shikubu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kirwa probeert naar een medespeler te passen. MacLennan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi rent richting de bal. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Abol neemt de hoekschop. Daar is Babla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shikubu met een sublieme pass. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Warriors 73%, Watha Wazungu 27%.
Calm Warriors - Watha Wazungu 0:1

66e minuut.
Gupta speelt de bal door. Kenyatta rent richting de bal. Kenyatta probeert naar een medespeler te passen. Gressó is nu in balbezit. Gressó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Henderson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babla met een snelle inworp. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Contreras trapt de bal weg van het doel. MacLennan rent richting de bal. MacLennan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Warriors 58%, Watha Wazungu 42%.
Calm Warriors - Watha Wazungu 0:1