Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elbarsenal guaje
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Radull geeft een lange en hoge pass. Mururi rent richting de bal. Saitoti maakt een afschuwelijke overtreding. Saitoti is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Radull verovert de bal door een tackle van achteren. Radull passt de bal zonder na te denken. Barsosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri is nu in balbezit. Theuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Theuri rent richting de bal. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah geeft een hoge lob. Oracho is nu in balbezit. Oracho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Theuri rent richting de bal. Oyuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theuri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sheikh met een snel genomen vrije trap. Kirui rent richting de bal. Kirui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Konchellah rent richting de bal. Theuri onderschept slim de pass. Konchellah begaat een overtreding. Konchellah krijgt een gele kaart. Theuri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radull zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbarsenal 44%, guaje 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elbarsenal - guaje 0:0

84e minuut.
Oracho is nu in balbezit. Konchellah rent richting de bal. Oracho rent richting de bal. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elbarsenal 49%, guaje 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elbarsenal - guaje 0:0