Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guaje Courageous Elephants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 12.3
weak Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


37e minuut.
Tikolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah verovert de bal door een tackle van achteren. Konchellah probeert naar een medespeler te passen. Oracho rent richting de bal. Oracho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tikolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho verovert de bal door een tackle van achteren. Oracho passt de bal in één keer door. Konchellah rent richting de bal. Konchellah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mwachofi geeft een lange en hoge pass. Oyuga kopt de bal weg. Mwachofi probeert de bal aan de voet te houden. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah haalt uit met een fantastische trap. Marango bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Keter onderschept slim de pass. Keter passt de bal zonder na te denken. Machuka rent richting de bal. Machuka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Matiba rent richting de bal. Shikubu onderschept slim de pass. Shikubu passt de bal in één keer door. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
guaje - Courageous Elephants 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaje 48%, Courageous Elephants 52%.
guaje - Courageous Elephants 1:0

49e minuut.
Machuka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tikolo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tikolo verovert de bal door een tackle van achteren. Tikolo speelt de bal door. Tikolo rent richting de bal. Tikolo schiet op doel. Kaigwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tikolo neemt de hoekschop. Tikolo is nu in balbezit. Tikolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Konchellah passt de bal zonder na te denken. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mwachofi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
guaje - Courageous Elephants 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaje 51%, Courageous Elephants 49%.
guaje - Courageous Elephants 2:0