Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Courageous Elephants guaje
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.3 gemiddelde waardering 15.3
hopeless Schieten weak
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gichonga kopt de bal weg. Machuka is nu in balbezit. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka onderschept slim de pass. Machuka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kaigwa geeft de bal voor. Klungelig pakt Lusweti de bal. Lusweti passt de bal in één keer door. Keter rent richting de bal. Keter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Courageous Elephants - guaje 1:0

41e minuut.
Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheromei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mururi. Cheromei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Elephants 44%, guaje 56%.
Courageous Elephants - guaje 1:0

53e minuut.
Oyuga passt de bal met de wreef. Barsosio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tikolo. Tikolo krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Keter is nu in balbezit. Machuka is nu in balbezit. Keter bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Kimanthi trapt de bal weg van het doel. Lusweti controleert de bal met de borst. Met opzet legt Chipkemie zijn tegenspeler op de grond. Chipkemie krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Oyuga geeft de bal voor. Mwachofi is nu in balbezit. Oracho onderschept slim de pass. Oracho draait met de bal, schiet en ... Marango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Courageous Elephants - guaje 1:1

82e minuut.
Ngumi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Oracho de bal onder controle te krijgen. Keter speelt de bal door. Machuka is nu in balbezit. Machuka draait met de bal, schiet en ... Kimanthi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Elephants 65%, guaje 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Courageous Elephants - guaje 1:1