Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Warriors kenya under 21
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.3 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modi is nu in balbezit. Modi schiet op doel. Kilonzo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gichonga speelt de bal door. Kibaki met een sublieme pass. Mugo rent richting de bal. Kibaki rent richting de bal. Kibaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Korir onderschept slim de pass. Korir passt de bal met de wreef. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mwachofi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kibaki rent richting de bal. Mugo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gichonga met de inworp. Kibaki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi begaat een overtreding. Korir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mugo controleert de bal met de borst. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Warriors - kenya under 21 0:1

43e minuut.
Gacharia rent richting de bal. Ndururi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndururi met een sublieme pass. Gupta is nu in balbezit. Gupta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Warriors 57%, kenya under 21 43%.
Calm Warriors - kenya under 21 0:1

53e minuut.
Odoyo rent richting de bal. Gichonga verovert de bal door een tackle van achteren. Gichonga met een sublieme pass. Ndugo rent richting de bal. Ndugo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kibaki passt de bal met de wreef. Ndugo rent richting de bal. Ndugo draait met de bal, schiet en ... Mwachofi probeert de bal aan de voet te houden. Anihla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Warriors - kenya under 21 0:2

61e minuut.
Modi passt de bal met de wreef. Ouko rent richting de bal. Ouko geeft een hoge lob. Gupta is nu in balbezit. Gupta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Warriors - kenya under 21 1:2

85e minuut.
Kibaki passt de bal in één keer door. Ndugo rent richting de bal. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Warriors 56%, kenya under 21 44%.
Calm Warriors - kenya under 21 1:2