Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guaje Calm Warriors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 13.1
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Modi onderschept slim de pass. Modi passt de bal zonder na te denken. Gichonga rent richting de bal. Gupta verovert de bal door een tackle van achteren. Gupta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochieng verovert de bal door een tackle van achteren. Konchellah verovert de bal door een tackle van achteren. Oracho rent richting de bal. Oracho draait met de bal, schiet en ... Anihla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaje 52%, Calm Warriors 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guaje - Calm Warriors 0:0

73e minuut.
Oracho is nu in balbezit. Konchellah is nu in balbezit. Adumbe rent richting de bal. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guaje - Calm Warriors 1:0

84e minuut.
Modi passt de bal met de wreef. Kaigwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaigwa probeert naar een medespeler te passen. Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guaje 66%, Calm Warriors 34%.
guaje - Calm Warriors 1:0