Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Courageous Elephants Calm Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 13.2
hopeless Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cheromei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modi is nu in balbezit. Modi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gupta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ngumi trapt de bal weg van het doel. Ochieng kopt de bal weg. Mwachofi rent richting de bal. Gupta onderschept slim de pass. Gupta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Courageous Elephants - Calm Warriors 0:1

21e minuut.
Keter is nu in balbezit. Keter passt de bal zonder na te denken. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka verovert de bal door een tackle van achteren. Machuka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Courageous Elephants - Calm Warriors 1:1

23e minuut.
Gupta passt de bal zonder na te denken. Ouko rent richting de bal. Tikolo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tikolo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Ndururi geeft een hoge lob. Daar is Tikolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kenyatta. Kenyatta krijgt een gele kaart. Tikolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omwayo met een snel genomen vrije trap. Anihla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Omwayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wandaba controleert de bal met de borst. Modi rent richting de bal. Gupta is nu in balbezit. Gupta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kenyatta heeft problemen om de bal te vangen. Ochieng is nu in balbezit. Keter maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Keter naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Elephants 63%, Calm Warriors 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Courageous Elephants - Calm Warriors 1:1

64e minuut.
Ochieng kopt de bal weg. Cheromei rent richting de bal. Modi rent richting de bal. Babla is nu in balbezit. Babla speelt de bal door. Marango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Modi is nu in balbezit. Modi passt de bal met de wreef. Machuka is nu in balbezit. Machuka haalt uit met een fantastische trap. Anihla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Omwayo verovert de bal door een tackle van achteren. Omwayo met een sublieme pass. Adumbe rent richting de bal. Machuka onderschept slim de pass. Machuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Omwayo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chipkemie komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Modi controleert de bal met de borst. Modi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ngumi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gupta rent richting de bal. Gupta schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Courageous Elephants 66%, Calm Warriors 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Courageous Elephants - Calm Warriors 1:1