Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team kelong LIONSXII
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tay trapt de bal weg van het doel. Chee kopt de bal weg. Ee is nu in balbezit. Ee draait met de bal, schiet en ... Tay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Foo rent richting de bal. Foo geeft een lange en hoge pass. Guan is nu in balbezit. Ong is nu in balbezit. Ong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Foo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hee komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau verovert de bal door een tackle van achteren. Lau probeert naar een medespeler te passen. Ong rent richting de bal. Ong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chye geeft een lange en hoge pass. Nandan is nu in balbezit. Ong verovert de bal door een tackle van achteren. Ee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team kelong 58%, LIONSXII 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team kelong - LIONSXII 0:0

57e minuut.
Ong is nu in balbezit. Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong verovert de bal door een tackle van achteren. Ong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team kelong - LIONSXII 0:1

71e minuut.
Ong onderschept slim de pass. Kumavelu verovert de bal door een tackle van achteren. Nandan rent richting de bal. Ee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Kumavelu de bal onder controle te krijgen. Kumavelu geeft een hoge lob. Inworp. Lau met een snelle inworp. Ee geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team kelong 64%, LIONSXII 36%.
Team kelong - LIONSXII 0:1