Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia @ SG blackjoker
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Arockriaj kopt de bal weg. Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lau onderschept slim de pass. Lau schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kumavelu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Della Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bala rent richting de bal. Della Valle is nu in balbezit. Pak rent richting de bal. Pak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Della Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Valle speelt de bal door. Kannan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau onderschept slim de pass. Lau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Della Valle passt de bal met de wreef. Pak rent richting de bal. Pak passt de bal in één keer door. Daar is Lau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia @ SG - blackjoker 1:0

29e minuut.
Aw rent richting de bal. Aw passt de bal zonder na te denken. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala is nu in balbezit. Bala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kang speelt de bal door. Lau rent richting de bal. Nandi rent richting de bal. Lau onderschept slim de pass. Lau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Guan onderschept slim de pass. Guan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Della Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bala rent richting de bal. Bala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Masia @ SG - blackjoker 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia @ SG 41%, blackjoker 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Masia @ SG - blackjoker 1:1

48e minuut.
Aw rent richting de bal. Aw passt de bal in één keer door. Kuan heeft problemen om de bal te vangen. Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbacher verovert de bal door een tackle van achteren. Kuan speelt de bal door. Lau is nu in balbezit. Lau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ee verovert de bal door een tackle van achteren. Ee speelt de bal door. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dinesh met een sublieme pass. Aw speelt de bal door. Devan rent richting de bal. Devan draait met de bal, schiet en ... Kang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia @ SG - blackjoker 1:2

76e minuut.
Lau bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bala rent richting de bal. Bala draait met de bal, schiet en ... Kang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia @ SG - blackjoker 1:3

85e minuut.
Aw verovert de bal door een tackle van achteren. Aw passt de bal met de wreef. See is nu in balbezit. Bala verovert de bal door een tackle van achteren. Bala haalt uit met een fantastische trap. Kang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia @ SG 58%, blackjoker 42%.
La Masia @ SG - blackjoker 1:3