Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONSXII Cardiff FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ee onderschept slim de pass. Ee passt de bal zonder na te denken. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Foo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kean bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan is nu in balbezit. Goh onderschept slim de pass. Goh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hoe kopt de bal weg. Klungelig pakt Kean de bal. Chye rent richting de bal. Kean rent richting de bal. Kean draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONSXII 58%, Cardiff FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIONSXII - Cardiff FC 0:0

60e minuut.
Doeltrap. Mikuni trapt de bal weg. Chye kopt de bal weg. Ee is nu in balbezit. Ee haalt uit met een fantastische trap. Mikuni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Chen met de inworp. Foo heeft problemen om de bal te vangen. Foo probeert naar een medespeler te passen. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONSXII - Cardiff FC 1:0

84e minuut.
Ee passt de bal in één keer door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuan. Chen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chen kan niet meer verder spelen. Lau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONSXII 35%, Cardiff FC 65%.
LIONSXII - Cardiff FC 1:0