Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff FC Team kelong
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nandan met een snel genomen vrije trap. Daar is Kuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff FC - Team kelong 0:1

4e minuut.
Choon verovert de bal door een tackle van achteren. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gan speelt de bal door. Nandan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean verovert de bal door een tackle van achteren. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Choon rent richting de bal. Choon geeft de bal voor. Goh bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh schiet op doel. Kumavelu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Choon passt de bal zonder na te denken. Goh rent richting de bal. Goh passt de bal in één keer door. Kean is nu in balbezit. Kean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff FC - Team kelong 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff FC 40%, Team kelong 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff FC - Team kelong 1:1

65e minuut.
Daar is Nandan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choon verovert de bal door een tackle van achteren. Nandan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nandan krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Nandan is nu in balbezit. Choon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Choon kan niet meer verder spelen. Hoe komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Hoe met een sublieme pass. Klungelig pakt Goh de bal. Wee met een sublieme pass. Goh rent richting de bal. Goh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff FC - Team kelong 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff FC 35%, Team kelong 65%.
Cardiff FC - Team kelong 2:1