Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackjoker Almighty Blackwood
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Chop de bal. Loh is nu in balbezit. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nandi verovert de bal door een tackle van achteren. Chye bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw begaat een overtreding. Aw krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Munisamy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ee met de inworp. Bala rent richting de bal. Bala geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok onderschept slim de pass. Mok probeert naar een medespeler te passen. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kannan is nu in balbezit. Kannan geeft een lange en hoge pass. Ee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu geeft een lange en hoge pass. Devan rent richting de bal. Bala is nu in balbezit. Bala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackjoker 53%, Almighty Blackwood 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackjoker - Almighty Blackwood 0:0

49e minuut.
Esawaran is nu in balbezit. Devan verovert de bal door een tackle van achteren. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan schiet op doel. Cheng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bala kopt de bal weg. Daar is Esawaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Devan. Devan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Dinesh geeft de bal voor. Chye is nu in balbezit. Aw met een sublieme pass. Devan rent richting de bal. Devan haalt uit met een fantastische trap. Cheng bokst de bal weg.

64e minuut.
Munisamy is nu in balbezit. Munisamy geeft een lange en hoge pass. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan rent richting de bal. Guan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Guan onderschept slim de pass. Guan speelt de bal door. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop haalt uit met een fantastische trap. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Selvam is nu in balbezit. Ee verovert de bal door een tackle van achteren. Munisamy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bala kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
blackjoker - Almighty Blackwood 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackjoker 57%, Almighty Blackwood 43%.
blackjoker - Almighty Blackwood 1:0