Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vermillons Chasseurs Incroyables Crocodiles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sadi geeft de bal voor. Moluh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moluh passt de bal zonder na te denken. Mallon rent richting de bal. Mallon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Moleke niet meer kan verder spelen. Awala komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Aboya is nu in balbezit. Kaham verovert de bal door een tackle van achteren. Kaham speelt de bal door. Mallon is nu in balbezit. Mallon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Aboya probeert naar een medespeler te passen. Inworp. N`Jie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moluh is nu in balbezit. Moluh geeft een hoge lob. Awala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vermillons Chasseurs 61%, Incroyables Crocodiles 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vermillons Chasseurs - Incroyables Crocodiles 0:0

52e minuut.
Eyoum rent richting de bal. Mvogo rent richting de bal. Met opzet legt Eyoum zijn tegenspeler op de grond. Eyoum krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mvogo probeert naar een medespeler te passen. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dzengue verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bous is nu in balbezit. M`Bous haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Nyongha geeft de bal voor. Inworp. Moluh met een snelle inworp. Mallon rent richting de bal. Mallon geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Vermillons Chasseurs - Incroyables Crocodiles 0:1

63e minuut.
Inworp. N`Konda met de inworp. M`Bous geeft een hoge lob. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sadi passt de bal in één keer door. Moluh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moluh met een sublieme pass. Eyoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyoum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vermillons Chasseurs 54%, Incroyables Crocodiles 46%.
Vermillons Chasseurs - Incroyables Crocodiles 0:1