Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerveux Ecureuils CAMAROUN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Moumié probeert naar een medespeler te passen. Ekotto probeert naar een medespeler te passen. Ekambi met een sublieme pass. Pergaud is nu in balbezit. Pergaud schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dibango geeft de bal voor. Muna is nu in balbezit. Muna passt de bal met de wreef. Malenou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Malenou kopt de bal weg. Muna rent richting de bal. Muna probeert naar een medespeler te passen. Malenou rent richting de bal. Malenou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musonge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Ecureuils 45%, CAMAROUN 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nerveux Ecureuils - CAMAROUN 0:0

51e minuut.
M`Beh speelt de bal door. Moumié is nu in balbezit. Mvogo begaat een overtreding. Mvogo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
N`Koulou trapt de bal weg van het doel. Ekotto kopt de bal weg. Klungelig pakt Dibango de bal. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi schiet op doel. M`Beh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
N`Koulou met een harde bal richting middenveld. Moumié heeft problemen om de bal te vangen. Moumié speelt de bal door. Ekambi rent richting de bal. Ekambi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ekambi speelt de bal door. Pergaud is nu in balbezit. Dibango maakt een afschuwelijke overtreding. Dibango is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Ekotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekotto passt de bal zonder na te denken. Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi rent richting de bal. Ekambi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Moumié geeft een hoge lob. Akono kopt de bal weg. Guamiki geeft de bal voor. Malenou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Muna is nu in balbezit. Muna geeft een lange en hoge pass. Bilamo kopt de bal weg. Malenou bereikt de bal nog maar net als eerste. Malenou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ekambi rent richting de bal. Ekambi probeert naar een medespeler te passen. Pergaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Ecureuils - CAMAROUN 1:0

84e minuut.
Klungelig pakt Mvogo de bal. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi passt de bal zonder na te denken. Pergaud rent richting de bal. Pergaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Ecureuils - CAMAROUN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Ecureuils 44%, CAMAROUN 56%.
Nerveux Ecureuils - CAMAROUN 2:0