Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pistache Violets Zebres
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
N`Guele onderschept slim de pass. Kaham begaat een overtreding. N`Guele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yémy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tchoungui springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ekoh trapt de bal weg van het doel. Tchuem kopt de bal weg. Daar is N`Gom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abunaw rent richting de bal. Abunaw draait met de bal, schiet en ... N`Dembel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
M`Biayi met een snelle inworp. Biakollo rent richting de bal. Konamegui rent richting de bal. Konamegui geeft de bal voor. Biakollo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sopjeu rent richting de bal. Sopjeu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fameni de bal. Tchoungui rent richting de bal. Tchoungui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Abunaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ombang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombang passt de bal met de wreef. Tchuem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 55%, Violets Zebres 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pistache - Violets Zebres 0:0

68e minuut.
Tchandjeu rent richting de bal. M`Biayi verovert de bal door een tackle van achteren. M`Biayi met een sublieme pass. Biakollo is nu in balbezit. Biakollo schiet op doel. De bal raakt de paal. Kaham speelt de bal door. Yémy heeft problemen om de bal te vangen. Yémy probeert naar een medespeler te passen. Biakollo rent richting de bal. Biakollo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
M`Biayi passt de bal zonder na te denken. Fameni rent richting de bal. Tchoungui onderschept slim de pass. Tchoungui schiet op doel. Tchankeu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. M`Biayi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tchoungui rent richting de bal. Tchoungui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pistache 59%, Violets Zebres 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pistache - Violets Zebres 0:0