Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerveux Ecureuils Vermillons Chasseurs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nwawel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belinga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mvogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvogo met een sublieme pass. M`Bous bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bous draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Sopjeu de bal. Baoro rent richting de bal. Baoro draait met de bal, schiet en ... Musonge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mvogo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyongha rent richting de bal. Ekambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekambi haalt uit met een fantastische trap. Moleke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ewodo met de inworp. Mvogo heeft problemen om de bal te vangen. Ekambi rent richting de bal. Ekambi met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Ecureuils 48%, Vermillons Chasseurs 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nerveux Ecureuils - Vermillons Chasseurs 0:0

47e minuut.
Mvogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvogo passt de bal met de wreef. Ekambi is nu in balbezit. Ekambi haalt uit met een fantastische trap. N`Joya kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Edjoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Edjoa geeft de bal voor. Aboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboya draait met de bal, schiet en ... M`Beyo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerveux Ecureuils - Vermillons Chasseurs 0:1

60e minuut.
Mvogo probeert naar een medespeler te passen. M`Bous bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Koulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Edjoa rent richting de bal. Edjoa geeft een lange en hoge pass. Paal! Musonge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baoro is nu in balbezit. M`Bous is nu in balbezit. Akono verovert de bal door een tackle van achteren. Baoro verovert de bal door een tackle van achteren. Baoro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Musonge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nyongha passt de bal in één keer door. Pergaud is nu in balbezit. Nwawel rent richting de bal. Pergaud onderschept slim de pass. Pergaud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Edjoa rent richting de bal. N`Dé onderschept slim de pass. N`Dé probeert naar een medespeler te passen. Aboya heeft problemen om de bal te vangen. Aboya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerveux Ecureuils 47%, Vermillons Chasseurs 53%.
Nerveux Ecureuils - Vermillons Chasseurs 0:1